MESLEK YÜKSEKOKULU

Bankacılık ve Sigortacılık (Türkçe)

Güncel duyuru bulunmamaktadır.

TÜM HABERLER

Bankacılık ve Sigortacılık Programı Öğrencilerimiz Cumhur KIRCALI ve Yaşar Erkan ÖZDEMİR’i ağırladı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencileri Bankacılık İşlemleri II dersi kapsamında  Halk Bankası A.Ş. de   15 yılı şube yöneticiliği ile geçen ve  tamamı 30 yıl  görev alan, Halk Bankası’nın genel müdürlük birimleri ile kurumsal ve ticari  şubelerinde başarılı hizmetler veren, yanı sıra   Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin İZİMDER ile ortak çalışması  Mentor@Mentee programında halen Mentor olan Sayın Cumhur KIRCALI  ile  2009 yılından buyana İZİMDER yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdüren Sayın Yaşar Erkan ÖZDEMİR i konuk olarak ağırladı.

ÖĞRENCİLERİMİZİN ANADOLU SİGORTA ZİYARETİ

Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz, 15 Nisan 2016 tarihinde Öğretim görevlisi Betül Arısoy eşliğinde Anadolu Sigorta Bölge Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirmiştir.